Tietoa meistä

Tervetuloa

Home Bazaar on Ulrika ja Jeppe Tuomaisen vuonna 2011 perustama lifestyle-liike, joka tarjoilee ihania tuotteita niin sisustamiseen kuin hyvinvointiin.

Espoon Saunalahteen kotiutunut Home Bazaar on enemmän kuin kauppa. Home Bazaar on viihtyisä ja kodikas hyvän olon ja mielen keidas, jonne on mukava tulla ja jossa on helppo viihtyä.

Meillä voit rauhassa tutustua tuotteisiin kiireettömässä ilmapiirissä. Kesäaikaan voit istahtaa Home Bazaarin pihapiiriin nauttimaan pienimuotoisen kesäkahvilan itseleivotuista antimista ja rennosta tunnelmasta. Kasvihuoneestamme löydät ihastuttavia ruukkuja ja kauniita maljakoita, joiden avulla voit luoda ympärillesi parantavaa ja mieltäsi virkistävää vihersisustusta.

Kaupan valikoimista löytyy hyvän olon tuotteita, kuten kivisiä suihkulähteitä, erilaisia tuoksuja, kauniita valon lähteitä ja huoneilmaa parantavia suolakivituikkuja. Kodintekstiilimme on valmistettu upeista luonnonmateriaaleista. Meille on tärkeää, että myymämme tuotteet valmistetaan mahdollisimman ekologisesti ja eettisesti. Siksi meiltä löytyy reilun kaupan tuotteita sekä suoraan tekijöiltä hankittuja tuotteita.

Home Bazaarilla on myös omaa tuotantoa. Ulrika valmistaa puolijalokivistä itse suunnittelemiaan kivikoruja, joilla on parantavia ominaisuuksia. Jeppe tekee kauppaan persoonallisia betonihuonekaluja. Suunnitteilla on koko ajan jotakin uutta, kuten Ulrikan bambuvaatemallisto, jonka vaatteet ovat mukavia, ja tuntuvat hyvältä päällä. Malliston koe-erä valmistettiin luonnollisesti lähituotantona Espoon Omniassa.

Haluamme auttaa ihmisiä luomaan ympärilleen kauneutta, hyvää oloa ja levollista elämäntapaa. Elämässä on usein kiireitä riittämiin, mutta meillä voit tarttua hetkeen. Meille kannattaa tulla retkelle vaikka kauempaakin. Järjestämme räätälöityjä tilaisuuksia myös isommille porukoille.

Meiltä saat tuotteiden ohella kokonaisvaltaista hoitoa, sillä Ulrika tekee energiahoitoja. Lue lisää ylävalikon kohdasta Muut palvelut / Energiahoito.