Energiahoito

Oletko stressaantunut tai väsynyt? Kärsitkö kivuista tai lihassäryistä? Kaipaatko elinvoimaa arkeesi tai haluatko muutoin vain hemmotella itseäsi? Tervetuloa energiahoitoon.

Ihmisellä on näkyvän fyysisen kehon ohella näkymätön energiakentistä muodostunut energiakeho. Usein huolehdimme vain ulkoisesta kehostamme, mutta yhtä tärkeää on pitää huolta myös näkymättömän kehomme tarpeista. Jotta voisimme hyvin, energian pitäisi päästä virtaamaan vapaasti energiakentässämme ilman tukoksia.

Energiahoidossa avataan energiakanavan tukkeutuneita kohtia. Tukokset ovat usein kohdissa, joissa hoidettavalla on "jähmettyneitä" tunteita ja kauan haudottuja negatiivisia ajatuksia. Siitä kohdasta kehoa löytyy yleensä myös jokin vaiva.

Energiahoitaja toimii hoitaessaan kanavana ja välittää hoidettavaan parantavaa universaalia energiaa, joka on solujemme rakennusaine ja jota on kaikkialla luonnossa.

Energiahoito käynnistää hoidettavassa sisäisen prosessin ja selkiinnyttää oman tilanteen näkemistä. Tukosten puhdistaminen energiakehosta poistaa usein fyysisiä kipuja ja auttaa vaikeidenkin tilanteiden jaksamisessa. Hoitojen vaikutuksesta mieliala kohoaa ja hyvän olon tunne lisääntyy.

Hoito hiljentää mielen ja avaa tietoisuutta. Hoidolla voidaan vaikuttaa alitajuntaan ja siksi hoitojen vaikutus saattaa näkyä mm.ajatusmallien muuttumisena. Pikkuhiljaa on helpompaa tarkkailla itseään ikään kuin ulkopuolelta ja huomioida reaktioitaan eri tilanteissa. Oman sisäisen äänen kuuleminen tulee helpommaksi.

Hoidettava makaa hoidon aikana vaatteet päällä hoitopedissä ja rentoutuu. Hoito kestää noin tunnin, mutta hoitoon ja keskusteluun kannattaa varata yhteensä 1,5 tuntia aikaa.

Energiahoitomenetelmiä on useita ja kaikissa niissä on paljon yhteneväisyyksiä. Hoito on aina yksilöllinen ja jokainen hoitokerta räätälöidään hoidettavan tarpeiden mukaan. Tule kokeilemaan ja löytämään uutta energiaa elämääsi.

 

Energiahoito, Access Energetic Facelift , Kristalli Reiki

Hinnat:

hoitokerta 55 e

3 x sarjakortti 150 e

 

Ulrika Tuomainen

energiahoitaja

040 7090364

Brinkinmäentie 13, 02780 Espoo