Tietoa kaupasta

hb_20.3.2012_9

Mukavaa, kun löysit meidät!

Tervetuloa Home Bazaarin verkkokauppaan.

Lähde löytöretkelle kauppamme sivuille tutustumaan valitsemiimme vanhoihin ja uusiin huonekaluihin ja sisustustavaroihin.

Me, Ulrika ja Jeppe Tuomainen olemme toimineet jo pitkään sisustustoimittajana ja valokuvaajana. Ulrika on koulutukseltaan myös puutarhuri, joten teemme myös kukka- ja puutarhajuttuja lehtiin. Lehtijutuissa rakennamme ja tuunanneet vanhoja huonekaluja uusiin käyttötarkoituksiin.

Syksyllä 2011 Ulrika päätti toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa avaamalla sisustusliikkeen. Liikkessä voimme yhdistää vuosien varrella kertyneen osaamisemme. Halumme tehdä vanhasta uutta, luoda kaunista ja tarjota arkeen pieniä elämyksiä.

Tuomme myös maailmalta uutta ja vanhaa, jota et välttämättä muista liikeistä löydä. Meille on tärkeä, että myymämme tuotteet valmistetaan mahdollisimman ekologisesti ja eettisesti, ja että tekijät saavat palkkion työstään reilun kaupan ehdoilla.

Espoon Saunalahdessa sijaitsevassa myymälässämme pääset katselemaan ja hypistelemään tuotteitamme torstaista sunnuntaihin. Verkkokaupassamme voit käydä ostoksilla milloin tahansa ajasta ja paikasta riippumatta. Koska myymälässämme on paljon yksittäiskappaleita, varmistamme tilaajalle aina tuotteen saatavuuden. Pyrimme päivittämään verkkokaupan tuotetiedot mahdollisimman nopeasti.

Ulrika ja Jeppe Tuomainen

Home Bazaarin myymälä on avoinna
to - su klo 10 - 18

Home Bazaar lomailee. Avaamme taas tiistaina 24.7.

Brinkinmäentie 13, 02780 Espoo

puh. 040 7090 364